Сите • Product Categories • KFC – Macedonia КФЦ Македонија - Најдоброто крцкаво домашно пилешко по уникатен рецепт
Новости
Испрати CV

Празници со најблиските

Quesadilla

Неверојатна Среда!

Изборот на Сандерс

Oh My Monday!

Cookie

Donuts

11+11

Бура Од Вкусови

New Twist in the menu

Oh My Monday!

Solo Bucket

Пилешки копанчиња

Box Master

Triple Double

Zinger

Asia Tico

BBQ Сос

Don Garlos

Пченка

Мал Помфрит

2 Hot Wings

1 Парче Пилешко на Оригинален Начин

Fillet Salad

Kids’ Meal

Kids’ Meal

Kids’ Meal

Snackbox 1

Snackbox 2

Family Bucket

18 Hot Wings Bucket

12 Crispy Strips Bucket

Half Family Bucket

Hot Wings & Crispy Strips Bucket

5 парчиња Crispy Strips

3 парчиња Crispy Strips

5 парчиња Hot Wings

Twister

Tower Burger

Fillet Burger