Контакт • KFC – Macedonia КФЦ Македонија - Најдоброто крцкаво домашно пилешко по уникатен рецепт
Новости
Испрати CV

Контакт

Главна канцеларија

Адреса:Качанички пат бр. 56,

1000 Скопје, Македонија

E-mail: [email protected]

Центар за поддршка на клиенти:  080000266

Насоки