Always Original • KFC – Macedonia КФЦ Македонија - Најдоброто крцкаво домашно пилешко по уникатен рецепт
Новости
Испрати CV

"Мојот рецепт од "11 билки и зачини" е еден од најпопуларните тајни во прехранбената индустрија.

Со години, ја носев оваа тајна формула во мојата глава, a мешавината зачини во мојот автомобил.

Денеска, овој рецепт го чувам заклучен во сеф во Луисвил, Кентаки. "