Локации • KFC – Macedonia КФЦ Македонија - Најдоброто крцкаво домашно пилешко по уникатен рецепт
Новости
Испрати CV

Скопје
City Mall

Љубљанска бр.4, Скопје

10:00 - 22:00ч

Насоки

Тетово
Palma Mall

Илирија бб., Тетово

10:00 - 22:00ч

Насоки

KFC Drive Thru
Retail Point

Македонско косовска бригада, Скопје 1000

11:00 - 00:00ч

Насоки

KFC Drive Thru
Окта

Александар Македонски бр. 10, Скопје

08:00 - 23:30ч

Насоки

KFC East Gate Mall

Беласица 2, Скопје 1000

10:00 - 22:00ч

Насоки