Always Original • KFC – Macedonia КФЦ Македонија - Најдоброто крцкаво домашно пилешко по уникатен рецепт
Të reja
Dërgo CV

"Receta ime prej "11 bimësh dhe erëzash" është një prej fshehtësive më të njohura në industrinë ushqimore.

Me vite e kam mbajtur këtë formulë të fshehtë në kokën time, ndërsa përzierjen e erëzave në veturën time.

Sot, këtë recetë e ruaj të mbyllur në arkën në Luisvil, Kentaki. "